Sider

onsdag 21. januar 2009

Thank you mister President

Kjære alle sammen

I dag har vi opplevd noe helt spesielt. Vi har vært i Washington D.C, og opplevd at USA har fått sin 44. president., Barack Obama.
Stemningen i D.C har vært helt av en annen verden, alle sammen har hatt stjerner i øynene. Vi har sett forandring komme til Washington og til amerikansk politikk. Obama har mage utfordringer som han må ta fatt på, og forventningene er ubeskrivelige. Obamas politiske talent og tiden vil vise oss om den virkelige og store forandringen vil komme. Dere har sikkert alle hørt talen til Obama i dag og han sa mye bra. En av de tingen som jeg la merke til som ikke nødvendigvis handler om hvordan han skal forandre USA var det han sa om sin far. Han beskrev dynamiken og mulighetene USA har gitt han som barn av immigrant som kom til USA for 60 år siden. Faren min sa alltid til meg at jeg måtte jobbe dobbelt så hardt , dobbelt så mye for å oppnå det de "vanlige" kunne. Jeg var uenige med han fordi jeg mente at det ikke skulle være forskjell på meg og de andre.

Jeg har aldri sett på meg selv som annerledes, men jeg vet at andre har sett på meg som annerledes. Og den tanken ble i dag bekreftet.

PS: jeg får ikke lagt ut bilder , men dere som er venner av meg kan se de på facebook. Jeg kommer med bilder snart :)